Balustrade inox
Balustrade inox Despre balustrade inox Produse balustrade inox Referinte balustrade inox Galerie Foto balustrade inox Contact balustrade inox
Insider Inox since 1993

Firma noastra executa si monteaza orice model de balustrade interioare si exterioare, scari si accesorii din inox. Insider Inox Mobilier Design dispune de personal calificat si  tehnologie de ultima generatie in prelucrarea inoxului, motiv pentru care poate produce in cel mai scurt timp si la cele mai ridicate standarde orice proiect propus de beneficiar.

1994 --- mobilier metalic

In paralel am realizat mic mobilier metalic pentru birou, baruri, mese, scaune si racuri pentru aparatura audio - tv.

1996 --- studiu de piata

In 1996 cerinta pietei ne-a condus catre abordarea balustradelor pentru obiective publice (Banci, Sedii Administrative), asa a rezultat cunoasterea in amanunt a modalitatilor de executie si montaj in stiinta prelucrarii materialelor neferoase (INOX, ALAMA, ALUMINIU) folosite in constructia balustradelor.

1998 --- un pas inainte

Anticipand "boom-ul" pietei de confectie a balustradelor, am devenit primii constructori de balustrade din orasul Constanta. Implicit am dezvoltat si confectiile metalice unicat executate dupa proiect arhitect (copertine, placari coloane, stalpi de rezistenta).

2000 --- o noua dimensiune

In anul 2000 ne-am axat activitatea pe executarea balustradelor interioare si exterioare cerute de piata imobiliara (vile, hoteluri) rezultand astfel o noua dimensiune a firmei noastre: - placari cu lemn stratificat (trepte si contratrepte) - scari elicoidale cu trepte din lemn, inox sau aluminiu striat. - structuri din inox interferate cu elemente din lemn.

2003 --- targuri si expozitii

De notat ca am fost prezenti la targuri si expozitii CAMEX - CONSTANTA, la sectiunea amenajari interioare.

2005 --- constructii de excelenta

Incepand din anul 2005 ne-am axat activitatea pe constructii de excelenta care implica materiale cu finisaje si rezistenta de exceptie (sticla securizata, gravata, colorata, incastrata sau libera);

2007 --- legea concurentei

Negocierea contractelor este in sprijinul dumneavoastra.

2008 --- noi , cei de acum.